Dezvoltare Personală

Afișez toate cele 11 rezultate

 • Alchimia iubirii

  Alchimia iubirii cum sa daruiesti si sa primesti mai multa IUBIRE Aceste intuitii fine, profunde si exceptionale ne ajuta sa patrundem in cea mai pretioasa, dar in aceelasi timp greu de inteles componenta a fiintei noastre – inima. Ele ne arata ca iubirea poate fi in acelasi timp compasiva si protectoare, dar si puternica, dinamica si practica – un catalizator al cresterii spirituale. Veti invata felul in care o inima matura poate depasi blocajele acunse pentru a darui si a primi mai multa iubire. Cum puteti sa va faceti inima in acelasi timp mai blanda, dar si mai puternica, pentru a crea relatii mai pline de semnificatie in toate domeniile vietii voastre. Si in ce fel, chiar si cele mai intense lectii ale iubirii, atunci cand urmarim sa invatam din ele, pot deveni porti deschise catre un mod mai inaltator de a iubi.

  0.00 lei Citește mai mult
 • Reduceri!

  Cum să fim mereu fericiți

  „Cum sa fim mereu fericiti” este o lucrare de succes a faimosului autor de carti de auto-management Er. M.K. Gupta, in care sunt oferite nenumarate metode practice pentru a va bucura si a fi fericiti in viata voastra de zi cu zi. Caracteristica de baza a acestei carti este aceea ca puteti incepe sa cititi de unde doriti, deoarece fiecare informatie este completa si independenta de celelalte.
  Autorul ofera un mesaj redus la una sau doua pagini, ceea ce elimina complet plictiseala sau monotonia. In timp ce veti citi aceasta carte, va veti simti ca si cum ati pluti fara efort. Aveti aici peste 120 de chei care va vor face viata mai stralucitoare si mai fericita.

  Daca astept sa fiu fericit,
  Voi astepta la nesfarsit;
  Daca sunt fericit acum,
  Voi fi fericit pentru totdeauna. „

  16.80 lei Citește mai mult
 • Reduceri!

  Deschizători de drumuri

  „Cu vointa, razbati prin toate”. Orice om care manifesta umilinta, harnicie, cumpatare, onestitate si tarie de caracter va avea un impact pozitiv puternic asupra bunastarii tarii, caci intreaga sa viata va fi un exemplu pentru toti ceilalti oameni, transmitandu-le fara voia lui calitatile sale, influentandu-le astfel viitorul. Trebuie sa recunoastem ca manifestarea calitatilor individuale produce cele mai mari efecte asupra vietii si asupra faptelor celorlalti oameni si ca aceasta actiune se transforma in cea mai buna educatie practica, prin exemplul personal. „Ajuta-te pe tine insuti, caci astfel si Dumnezeu te va ajuta” este o maxima cu o valoare de netagaduit si care aduna, intr-un cadru restrans, cele mai diverse experiente. Spiritul de spontaneitate sta la baza oricarei dezvoltari normale a individului, iar cand el se regaseste la un mare numar de oameni, atunci se alcatuieste adevarata temelie a puterii si a vigorii nationale. Ajutorul oferit din exterior ne face mai inactivi, mai pasivi, pe cand cel ce vine din strafundurile fiintei noastre ne intareste, ne dinamizeaza. Toate actiunile facute pentru noi de catre altii ne rapesc intr-o mare masura nevoia si, prin urmare, dorinta de a le face noi insine.

  13.44 lei Citește mai mult
 • Descoperă puterea cosmică din tine

  Această lucrare de Joseph Murphy vă pune la dispoziție modalități simple și practice care vă ajută să duceți o viață mai bogată și mai împlinită.

  0.00 lei Citește mai mult
 • Dezvoltă-ți încrederea în sine și vei atinge succesul

  Increderea in sine este acea forta interioara care confera fiintei umane capacitatea de a face fata tuturor provocarilor vietii. Cu totii ne-am nascut cu talente potentiale, dar depinde de fiecare dintre noi cum recunoastem si cum utilizam aceste daruri. Se stie ca omul devine ceea ce gandeste. Tocmai de aceea pentru a avea succes in viata este necesara o gandire pozitiva si o incredere de nezdruncinat. Aceasta carte trateaza conceptul de incredere in sine sub toate aspectele si ofera tehnici simple si sigure pentru dezvoltarea acesteia.

  0.00 lei Citește mai mult
 • Poți avea totul

  Principiile Universale explicate in cartea „Poti avea totul” sunt logice. Ele par chiar simple, in masura in care te lasi indrumat de ele. Este revigorant sa citesti aceasta cintr-o zi torida, cartea „Poti avea totul” este proaspata, reiterand constientizarea frumusetii si perfectiunii Universului – si a fiecare dintre noi in cadrul sau. Toti ne alegem viata pe care sa o traim, iar pentru cei care chiar doresc sa traiasca o viata caracterizata de echilibru si abundenta, aceasta carte va fi cu siguranta un instrument foarte eficace.

  0.00 lei Citește mai mult
 • Reduceri!

  Puterea extraordinară a subconștientului tău

  Aceasta carte isi propune sa explice modul in care omul trebuie sa gandeasca, precum si imaginile benefice ce trebuiesc cultivate cu perseverenta in minte, pentru a crea si transforma propriul sau destin.

  20.16 lei Citește mai mult
 • Reduceri!

  Puterea miraculoasă a minții tale – Vol. 3

  O colecţie fără precedent a lucrărilor profund transformatoare ale lui Joseph Murphy, autorul faimoasei cărţi Puterea extraordinară a subconştientului tău.

  25.20 lei Citește mai mult
 • Reduceri!

  Puterea miraculoasă a minții tale – Vol. 2

  Increderea in sine este acea forta interioara care confera fiintei umane capacitatea de a face fata tuturor provocarilor vietii…

   

  25.20 lei Adaugă în coș
 • Reduceri!

  Secretele prosperității

  Constientizati ca bunastarea lui Dumnezeu se afla pretutindeni in jurul vostru!

  23.52 lei Citește mai mult
 • Reduceri!

  Puterea miraculoasă a minții tale – Vol. 1

  O colecție fără precedent a lucrărilor transformatoare și faimoase ale autorului cărții Puterea extraordinară a subconștientului tău.

  25.20 lei Citește mai mult