Best sellers

Afișez toate cele 3 rezultate

 • Reduceri!

  Puterea extraordinară a subconștientului tău

  Aceasta carte isi propune sa explice modul in care omul trebuie sa gandeasca, precum si imaginile benefice ce trebuiesc cultivate cu perseverenta in minte, pentru a crea si transforma propriul sau destin.

  20.16 lei Citește mai mult
 • Reduceri!

  Puterea gândului

  Puterea gandului este foarte mare caci ea actioneaza nu doar in universul vizibil ci si in cel invizibil. Puterea corpului fizic, a mintii, succesul in viata si charisma personala – toate depind de natura si calitatea gandurilor noastre. Dar pentru aceasta trebuie mai intai sa cunoastem stiinta gandurilor si sa ne dezvoltam PUTEREA GANDULUI. Daca avem o intelegere cuprinzatoare a modului in care actioneaza vibratiile gand, daca cunoastem tehnica controlului gandurilor, precum si metoda de transmitere benefica la distanta prin formarea unor ganduri-unda puternice, clare si perfect definite, atunci puterea noastra mentala va spori de mii de ori, putand realiza adevarate minuni.

  13.44 lei Citește mai mult
 • Reduceri!

  Puterea miraculoasă a minții tale – Vol. 1

  O colecție fără precedent a lucrărilor transformatoare și faimoase ale autorului cărții Puterea extraordinară a subconștientului tău.

  25.20 lei Citește mai mult