prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: Gradina desfatarilor
Autor: Nefzani

Despre sarutari

Nimic nu este mai placut decat sarutul erotic. De aceea, pozitiile amoroase care nu le permit celor doi iubiti sa se sarute nu ofera cu adevarat satifactie si implinire, caci sarutul constituie un extraordinar excintant erotic. Unii considera chiar ca sautul face parte integranta din jocul amoros. Cel mai placut este sarutul cu buzele umede, insotit de sugerea buzelor si a limbii iubitului, ceea ce provoaca o salivare intesa si placuta. Mai ales barbatul este cel care isi saruta astfel amanta, muscand-o usor si delicat pana cand limba ei incepe sa secrete o saliva speciala, dulce si aromata, mai placuta decat mierea dizolvata in apa proaspata. Cand o simte, barbatul este cuprins de un freamat si un tremur mai puternic decat cel pe care il provoaca vinul.
Poetul a scris:

"Cand am sarutat-o, am baut fluidele gurii ei,
Intocmai cum camila insetata bea apa dintr-o fantana.
Imbratisarea ei si prospetimea buzelor
M-au tulburat pana in profunzimile nebanuite ale fiintei mele."

Sarutul trebuie sa produca un zgomot prelung si surd, nascut din contactul dintre limba si bolta palatina sau din miscarea salivei in gura.
Sarutul depus pe exteriorul buzelor, care produce un sunet asemanator celui folosit pentru a chema pisicile nu confera insa nici un fior erotic. El este bun doar pentru a saruta obrajii copiilor sau mainile femeilor.
Cel pe care l-am descris mai sus este de fapt sarutul erotic, care este practicat in timpul contactului intim. Ramane acum sa sesizati diferentele intre el si sarutul obisnuit.
In popor se spune:

"Un sarut pasional
Face mai mult decat un contact amoros precipitat."

In legatura cu acest subiect am compus versurile urmatoare:

"Tu imi saruti mana; pe gura trebuie sa-ti pui sarutul.
O, iubita adorata!
Mi-ai dat un sarut minunat, dar s-a pierdut in van,
Caci mana nu stie sa se bucure de voluptatea lui!"

Un alt poet arab a zis:

"Pentru Dumnezeu! O inima indragostita nu gaseste alinare
Nici in farmece iscusite, nici in amulete;
Nici in imbratisarile lipsite de sarutari.
Nici in sarutari neurmate de un frenetic joc amoros."

Trebuie sa stii ca toate dezmierdarile si saruturile nu sunt de nici un folos daca nu sunt insotite de contactul sexual. Deci, mai bine te abtii sa-ti saruti iubita daca nu intentionezi sa mergi mai departe, pentru ca aprinzi un foc care nu se poate stinge printr-o simpla separare. Pasiunea odata dezlantuita se aseamana cu o flacara stralucitoare pe care nu o mai poate stinge decat satisfacerea dorintelor.
Femeia nu se simte deloc atrasa de barbatul care nu-si continua dezmierdarile cu un contact amoros.
Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu