prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: Cuvintele lui Iisus. Vol.2
Autor: Jakob Lorber


Cel care Ma iubeste trebuie sa Ma iubeasca la fel cum isi iubeste mireasa cea pura mirele la fel de pur, situatie in care nu se atrag decat inimile lor. Tot ceea ce se afla mai prejos sau mai presus nu este altceva decat o povara in calea iubirii libere, care nu este atunci capabila sa se ridice pana la inima Mea. Caci tot ceea ce se afla mai prejos de iubire trage in jos inima, in profunzimile mocirloase, si tot ceea ce este mai presus de iubire o preseaza de sus si o oprima atat de tare incat ea devine prea slaba si lipsita de putere pentru a se mai ridica vreodata.
C.D., vol. 1, cap. 134

Vedeti, Imparatia cerului care este de fapt Imparatia lui Dumnezeu, nu consta pentru oameni in vreun fast exterior, ci se afla inauntrul omului. Iar oamenii care au primit aceasta Imparatie a lui Dumnezeu, pe care am adus-o Eu Insumi la ei, ei sunt, in inima lor plina de iubirea pentru Mine si pentru aproapele lor, in primul rand, insusi cerul care acum sta deschis. In al doilea rand, sunt ingerii insisi, care urca si coboara, intre Mine si ei, si Ma slujesc in iubirea lor!
M.E.I., vol. 10, cap. 197

Iubirea justa trebuie sa conduca la moarte, caci numai aceasta moarte este adevarata inviere la viata eterna, cand aceasta iubire va trai intr-o beatitudine suprema, mereu crescanda, precum si in adevarata si atotputernica desfatare a propriei sale vieti. Dar orice iubire este destinata eliberarii ei corespunzatoare. Cel care iubeste lumea va muri cu o iubire mereu crescanda fata de lume; iar intrucat lumea nu are o viata a ei, fiind sinonima cu moartea, cel care a murit intru iubirea fata de lume, nu se va ridica niciodata catre o viata noua, ci numai catre o moarte noua.
C.D., vol. 1, cap. 150, 10

Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu