prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: Practica gandirii pozitive
Autor: Joseph Murphy


Increderea in sine este increderea in Dumnezeu - o rugaciune

Iisus a spus: "Credinta ta te-a vindecat". Aceasta este valabil atat din punct de vedere fizic, cat si spiritual-sufletesc.

"Cred cu tarie in puterea de vindecare a Domnului, de care am parte spiritual. Continutul gandurilor mele, al credintei si al sentimentelor se armonizeaza unele cu altele. Accept in sinea mea adevarul spuselor pe care le confirm in mod convingator.

Dispun acum ca puterea de vindecare a Domnului sa transforme intregul meu trup, sa ma vindece, sa ma intareasca, sa ma elibereze. Cred, dintr-o adanca convingere interioara, ca ruga mea de credinta va fi auzita. Sunt sanatos, puternic si liber. Dumnezeu ma ghideaza. Dumnezeu ma iubeste. Iubirea divina traverseaza spiritul meu, sufletul meu, trupul meu. Ea transforma, vindeca si intareste fiecare atom al fiintei mele. Percep o pace care provine din increderea mea in Domnul si depaseste orice intelegere."
Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu