prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: Cuvintele lui Iisus. Vol.2
Autor: Jakob Lorber


"Luati Duh Sfant" inseamna: Luminati va de adevarul Meu! Si inca mai profund inseamna: Iubiti-va unii pe altii asa cum v am iubit Eu! Pentru ca Domnul nu a dat alta porunca decat aceea a iubirii; deci El nu poate oferi si da un alt duh decat cel al iubirii.
S. Sp., vol. 1, cap. 84

Sa nu-l intrebati pe sarac, inainte de a-i da ceva: "Cum ai ajuns in saracia asta? De ce n-ai muncit si n-ai strans bani la vremea potrivita?"
Cu adevarat, de la cel care face astfel si pretinde o justificare de la Mine si vrea sa Ma judece din cauza saracilor Mei, voi pretinde si Eu, Dumnezeul atotputernic si Domnul vietii si al mortii, o justificare la vremea lui.
D.C., vol. 2, cap. 305

Ceea ce mereu ati facut sau nu ati facut pentru saraci, pentru Mine a fost.
S. Sp., vol. 2, cap. 104, 7

Iubirea cea adevarata si neegoista pentru aproape este una cu iubirea pentru Dumnezeu. Iar Dumnezeu rasplateste o asemenea iubire inca din lumea aceasta, si o va mai rasplati inca si mai mult in Imparatia Sa vesnica, cu viata vesnica. Intr-adevar, nu va ramane nerasplatita nici macar o inghititura de apa pe care i-ati oferit-o din toata inima celui insetat!
M.E.I., vol. 9, cap. 60

Fiecare om poarta in sine cerul sau si lumea sa spirituala, a caror forma se va indrepta mereu dupa felul iubirii care se afla in el, si dupa lucrarile lui.
S. Sp., vol. 2, cap. 124, 16

Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu