prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: Descopera puterea cosmica din tine
Autor: Joseph Murphy

Modul ideal de armonizare

Realizati un procedeu regulat de afirmare a unor adevaruri minunate, seara si dimineata. Simtiti realitatea a ceea ce afirmati. Incarcati cuvintele cu viata si iubire si faceti-le sa fie pline de sens.

Stiu ca raspunsul la problema mea rezida in Puterea Cosmica din mine. Sunt acum tacut, linistit si relaxat. Ma simt impacat. Stiu ca Dumnezeu, Puterea Cosmica, induce pace si nu confuzie. Sunt acum in armonie cu Puterea Cosmica; stiu si cred ca ea imi reveleaza raspunsul perfect. Ma gandesc la solutia problemei mele. Traiesc cu starea ca aceasta problema s-a rezolvat deja. Traiesc cu adevarat in aceasta stare de incredere; aceasta este Puterea Cosmica ce se afla in interiorul meu; Ea este omnipotenta si se manifesta in toata viata mea. Intreaga mea fiinta se bucura de solutia gasita; sunt incantat. Traiesc cu acest sentiment si aduc multumiri.
Stiu acum ca Dumnezeu are raspunsul. Cu Dumnezeu, totul este posibil. Dumnezeu este Puterea Cosmica din mine, este sursa intregii intelepciuni si iluminari.
Dovada prezentei lui Dumnezeu din mine este o stare de pace si echilibru. Opresc acum orice stare de incordare si lupta si ma armonizez cu Puterea Infinita. Stiu ca toata intelepciunea si puterea de care am nevoie pentru a duce o viata glorioasa si plina de succes se afla in mine.
Imi relaxez tot corpul. Cred in Puterea Cosmica si sunt liber. Invoc si simt pacea lui Dumnezeu cum imi inunda mintea, inima si intreaga fiinta. Stiu ca mintea linistita rezolva toate problemele. Imi indrept acum cererea catre Puterea Cosmica din mine, stiind ca Ea are un raspuns. Sunt impacat.
Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu