prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: 100 de metode simple si sigure pentru a ne face viata sexuala extraordinar de fericita
Autor: Rachel Copelan

Spre deosebire de femei, barbatii nu pot sa mimeze orgasmul

Starea de anxietate si anticiparea unui potential esec favorizeaza sentimentele negative cum ar fi vinovatia, rusinea, si uneori ostilitatea fata de femei. Testele clinice au demonstrat faptul ca in asemenea cazuri, muschii genitali se contracta si sugruma circulatia sangelui catre organele sexuale. O structura mentala conditionata blocheaza fluxul sanguin catre penis, pana cand in zona respectiva apare un fel de "armura" (un blocaj general). De indata ce circulatia sangelui se reduce, muschii sfincterului au tendinta sa ramana contractati.

Epoca computerelor tinde sa ne desexualizeze, caci focalizarea mentala intensa ne indeparteaza de instinctele fizice. In extremis, aceasta situatie poate conduce la o veritabila imunizare impotriva placerii sexuale. Intr-un singur deceniu, rata disfunctiilor sexuale la barbati s-a dublat. Ei au devenit deconditionati fata de propria lor capacitate de a-si controla sindromul placerii in timpul actului sexual. Schilodirea libidoului barbatilor nu este decat unul dintre simptomele unei epoci decadente, care se indeparteaza pe zi ce trece de o functionare sanatoasa.

Din nefericire, unii barbati isi pericliteaza singuri dreptul lor prin nastere la virilitate, caci ei nu stiu ca exista intotdeauna o solutie naturala impotriva impotentei psihice. Ei se complac cu problemele lor sexuale si nu cauta sfatul unui sexolog profesionist, preferand mai degraba sa arunce vina pe orice alte lucruri - cel mai adesea pe femei (aceasta este de altfel si una dintre explicatiile pentru care numerosi barbati isi bat sotiile). Cei mai multi dintre barbatii care ajung la impotenta clacheaza psihic, atingand uneori stari depresive extrem de puternice. Rata sinuciderilor la barbati este de trei ori mai mare decat la femei. Personal, nu am intalnit si nu am auzit niciodata de vreun caz de sinucidere al unei persoane (indiferent de sex) care sa functioneze plenar din punct de vedere sexual si care sa isi savureze viata amoroasa. Oamenii fericiti nu sunt niciodata motivati catre sinucidere.
Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu