prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: Noile revelatii
Autor: Jakob Lorber


Un discipol al lui Iisus marturiseste in fata unui scrib neincrezator: "Daca nu ar fi Iisus Domnul intregii puteri din cer si de pe pamant, atunci ar fi fugit de mult timp din tara! Dar pentru ca stie bine ce putere si forta ii sunt proprii, nu fuge de dusmanii Lui, ci merge fara nicio teama in templu, invata poporul despre venirea Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant si ii ameninta pe farisei si pe evrei cu toata severitatea discursului sau. Cine altcineva decat El ar indrazni asa ceva?! Aceasta este o dovada ca El este adevaratul Mesia si Domnul!"
M.E.I., vol. 8, cap. 63, 18

Evreii din orasul de munte Pella, in zelul lor orb pentru litere, in pofida discursului plin de lumina si marilor miracole de vindecare ale Domnului, se indoiesc ca Iisus ar fi Mesia, pentru ca aparitia Sa simpla in lume nu este conforma Scripturii. Acestora Iisus le explica: "Ceea ce cautati in Mine si vreti sa gasiti nu vine niciodata cu o infatisare exterioara, ci se gaseste in interior, in om. La venirea Mea pe aceasta lume, evreii ar fi trebuit sa deschida larg portile inimilor lor, sa ridice stavilele din sufletul lor, dar nu au mai respectat cererea lui David. De aceea au devenit sclavii paganilor!"
M.E.I., vol. 10, cap. 39, 2-7

Iisus, catre o gazda romana, in orasul de munte Aphek: "Voi, romanii si grecii, nu sunteti chiar neinitiati in scripturile evreilor si stiti ca, prin acestea, si voua, paganilor, vi s-a promis prin gura profetilor un Mesia de la Dumnezeu Unicul, singurul adevarat, Creatorul cerului si al pamantului. Acest Mesia promis sunt Eu si acum am venit si la voi, paganii, pentru a fonda si extinde sub voi Imparatia lui Dumnezeu!"
M.E.I., vol. 10, cap. 93, 8-9

Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu