prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: Secretele prosperitatii
Autor: Joseph Murphy


Meditatie pentru a dobandi puterea credintei

Folositi urmatoarea meditatie pentru a va ajuta sa obtineti puterea credintei:

"Si daca stim ca El ne asculta ceea ce Ii cerem, stim ca dobandim cererile pe care I le-am cerut" (I Ioan 5:15). Stiu ca, indiferent de negatiile de ieri, rugaciunea mea de azi si afirmarea adevarului se vor inalta triumfatoare. Privesc cu incredere bucuria rugaciunii implinite. Merg tot timpul in lumina.

Azi este ziua lui Dumnezeu; este o zi glorioasa pentru mine si este plina de pace, armonie si bucurie. Increderea mea in bine sta scrisa in inima mea si o simt pana in strafundurile fiintei mele. Sunt absolut convins ca exista o Prezenta divina si o lege perfecta care primeste amprenta dorintei mele si care atrage irezistibil catre mine toate lucrurile bune pe care le doreste inima mea. Imi pun acum toata increderea si credinta in Puterea si Prezenta lui Dumnezeu din mine; sunt impacat.

Stiu ca sunt un musafir al Infinitului si ca Dumnezeu este gazda mea. aud invitatia lui sfanta: "Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi" (Matei 11:28). Ma odihnesc in Dumnezeu; totul este bine.
Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu