prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: Mic ghid de parapsihologie
Autor: Liviu Andronovici

Cititul cu palma

Citirea cu palma deschisa si cu ochii inchisi se face pentru a stabili incarcatura scrisului. In palma exista centri energetici corespunzatori celor 7 chakra-e cunoscute, care pot deveni oricand senzori pentru determinarea energiilor emanate de scrisul cuiva sau de continutul, bun sau rau, al acelui inscris. Astfel, poti citi o scrisoare fara sa o deschizi. Poti afla daca informatia din interior este buna sau rea.

Pentru a trezi acest vaz, care este ca si clarvederea (ochii din palma), trebuie sa faceti cateva exercitii. In primul rand va incarcati energetic, va linistiti si treceti la autosugestie. Formula este: ,,Percep usor culoarea. Simt variatiile de temperatura cu palma, iar creierul imi da rezultatul".

Veti desena cateva cercuri colorate diferit: rosu, galben, verde, albastru, negru. Asezati alaturi cate doua, de exemplu: rosu cu albastru, apoi alte combinatii. Inchideti ochii, relaxati-va, ridicati palma deasupra unui cerc si o mutati apoi lent deasupra celuilalt. Analizati diferentele dintre senzatiile aparute la primul si apoi la al doilea cerc. Veti simti: racoare, cald, vibratii, intepaturi. Invatati ce senzatie corespunde unei culori. Apoi incercati ca altcineva sa va schimbe culorile pe rand una cate una. Dupa ce invatati sa deosebiti doua culori fara greseli treceti la a treia culoare. Dupa ce ati terminat toate culorile, memorati-le. Apoi treceti la un cerc ce contine doua sau mai multe culori, apoi la un patrat, triunghi etc.

Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu